Tenoren gezocht voor kerstconcert

Kamerkoor Alkmaar Vocaal, bestaande uit 22 zangers en zangeressen, is voor zijn kerstconcert op zoek naar twee tenoren, in aanvulling op de huidige vier tenoren.  Van zangers wordt verwacht dat zij noten kunnen lezen of zelfstandig hun partij kunnen instuderen (bijvoorbeeld met midifiles). Alkmaar Vocaal zingt klassiek repertoire uit alle eeuwen. Dirigent is Bas Halsema.

Het kerstconcert zal worden gegeven in de Witte Kerk in Heiloo op zaterdagmiddag 19 december. De repetities worden gehouden op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Oud-Katholieke Kerk, Nassaulaan 43 in Alkmaar. Telefonisch reageren op: 072 533 4770. Reageren per mail op: alkmaarvocaal@gmail.com.

 

Trefpuntkerk afscheid 20150630 IMG_9455

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *