Afscheid van de Trefpuntkerk

Stabat Mater 29-3-15  kopie

De Trefpuntkerk gaat haar deuren sluiten. Gedurende vijf jaar hebben wij hier met veel plezier onze repetitie-avonden gehouden.

Op dinsdag 30 juni 2015  is onze laatste repetitie-avond in de Trefpuntkerk. Als afsluiting van het seizoen en als afscheid van de Trefpuntkerk geven wij een zomerconcert, dat voor iedereen toegankelijk is.

Er zal een luchtig programma ten gehore worden gebracht. Pareltjes uit het klassieke repertoire van de 16e tot en met de 20e eeuw. Serieuze en lichtvoetige teksten zullen elkaar afwisselen in een toegankelijk, sfeervol programma.

Gezongen worden o.a.: O occhi manza mia van Claude Le Jeune, Les compagnons de la Marjolaine van Herman Strategier, Rest, sweet numphs van Francis Pilkington, Il bianco e dolce cigno van Jacob Arcadelt.

Het concert begint om 20.00 uur en duurt een uur(tje). Hierna is er een drankje en een hapje om gezellig na te praten.

De toegang is gratis; na afloop is er een een deurcollecte.

Iedereen is van harte welkom.

Nymphs1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *