INFO over muziekbestanden

PARTITUREN:
(in PDF) geschikt voor o.a. tablet of printen

OEFEN en Luister BESTANDEN :
ONLINE : links in de tabel kunnen je doorsluizen naar :
coria.nl: www.coria.nl
link aanklikken – partij kiezen/ aanklikken, oefenen; je ziet de noten en tempo lopen. Het tempo is aan te passen.
koorpartijen.nl :www.koorpartijen.nl.
link verwijst direct naar werk . Geeft zowel Coria als MIDI oefeningen . Ander werk : Kies eerste letter componist en vervolgens het werk.
Cyberbass.com: http://www.cyberbass.com/Major_Works.htm
link verwijst naar werk. e partij is duidelijk te onderscheiden van andere partijen). Klinkt erg mechanisch/ elektronisch. Ander werk: zoek op componist:geeft ook geluidsbestand (van gekozen partij)
Youtube. Daar zijn vaak diverse uitvoeringen te vinden,Soms met de partituur erbij zodat je de muziek kunt volgen of mee kunt zingen. In de tabel worden de links opgenomen als er geschikte/vergelijkbare uitvoeringen worden aanbevolen

OFFLINE MIDI , MP3 en MUS bestanden staan op MEGAsync. om beveiligingsredenen apart opgeslagen. Via de link op de site kom je erin.
Je krijgt een mail of je wil deelnemen (er zijn geen kosten aan verbonden). Je krijgt een verbindignsapp. Daarin komen ook de downloads terecht.
Via de link in de tabel kun je ze daar downloaden. Open ze vanuit die App en je kunt het bestand zien (als je het bijbehorende programma hebt ).

MIDI voor mediaplayers zoals Anvil Studio-mixer (https://www.anvilstudio.com/)
voor PC/LTP/tablet of Smartphone downloaden en instellen – Eng handleiding.
Wil je er meer van weten: neem contact op met Jelte, die is er specialist ink

MP3 om af te spelen, zijn wat betreft partij of tempo niet aan te passen.
om te beluisteren of om mee te zingen

MUS voor windowsprogramma FinaleNotepad2012 van finalemusic.com ( alleen op Window PC of laptop) Per deel één bestand waar alle partijen in staan, die afzonderlijk of in combinatie afgespeeld kunnen worden. Er kan een eigen instrument/klank worden gekozen, tempo is aan tespassen. Programma te verkrijgen bij Ed op een USBstick.

.